tirsdag den 7. november 2017

Borgeravis for at 'samle' Frederikssund

Borgeravis

Vores dejlige kommune virker umiddelbart splittet. Hornsherred føler sig i den grad overset. Vandet skiller i mere end en forstand. Hvad kan der gøres ved det? Vi må arbejde sammen om at opbygge en holdånd f.eks. om et slogan som 'Vi er Frederikssundere.' Et værktøj til det kunne være det Gentofte Kommune har benyttet i snart 15 år. Et kommunetidsskrift 'Gentofte Lige Nu,' der udkommer seks gange om året.
 Billedresultat for gentofte lige nu
Artiklerne består af bidrag fra medarbejdere i Gentofte Kommune. 'Gentofte Lige Nu' giver overblik over, hvad der sker i Kommunen. Der orienteres om emner, der kommer til behandling i Kommunalbestyrelsen og mange af de tilbud og arrangementer, der for tiden er aktuelle og interessante for dig som borger. Der fortælles om nye anlægsarbejder, og hvorfor disse er nødvendige. Oveni krydres med en meget inspirerende dobbeltside om kommunens kulturtilbud for de næste par måneder indtil den nye 'Gentofte Lige Nu' udkommer.

Magasinet er fremragende kommunikation med borgerne, og samtidig en mulighed for kommunens dygtige medarbejdere (gælder også Frederikssund) til at fortælle om deres arbejdsområder, og dermed få respekt og forståelse for deres job. Det må give større arbejdsglæde og dermed en mere effektiv borgervenlig holdning. Øger sammenholdet - som der i den grad er brug for for at opnå en sammenhængende kommune. Godt sammenhold er god økonomi.
Tidsskriftet må være kedelig som en novemberdag? Nej, det er spændende som en forårsdag.

At efterligne en sådan service med titlen ‘Vi er Frederikssundere’  må være oplagt. Det vil jeg arbejde for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails