fredag den 18. maj 2012

Tak for kampen efter en Pyrrhus-sejr!

http://frederikssund.lokalavisen.dk/tak-for-kampen-efter-en-pyrrhussejr/20110919/laeserbreve/110919163/1024

Enhver god sportsmand siger tak for kampen, det er 'fair' opførsel. Som gode sportsudøvere siger Venstre lokalt tak for en god valgkamp.

Tak for mødet med mange engagerede modspillere, der alle går ind for fair play, trods der bliver gået til 'stålet.' Dejligt at møde venlige smil og kun meget få tvære.

Tak til Lokalavisen for mødet på Frederikssund Gymnasium og en fair dækning af valgkampen.

Kong Pyrrhus vandt et par slag mod romerne i oldtiden, men sejren kostede ham størstedelen af hans hær og han sagde: "Sådan en sejr til over romerne, og jeg er fortabt."Venstre fik et enestående godt valg, i vore gadekampagner masser af positive tilkendegivelser, opmuntringer, nye medlemmer. Lokalt stemte 31,9% af vælgerne for en ansvarlig økonomisk politik. Imponerende opbakning. Men vi tabte regeringsmagten.

S mistede mange vælgere, SF endnu flere. Det blev en dyrekøbt "sejr."Med det flotte valgresultat for Venstre, de mange borgere der stemte blåt kan vi skaffe nye rekrutter som romerne kunne, og tage en ny fair kamp op. Ja, hvornår?

En opfordring til at melde sig ind i et parti der tager hånd om deres medlemmer og giver dem gejst og kampvilje til det næste kamp skal lyde her. Vi er klar til hver en tid.Det har været en stor oplevelse at se demokratiet i arbejde, og mærke hvor godt krop og sind har af engagementet for, at en sund økonomisk fremtid for Danmark kan sikres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails