fredag den 30. oktober 2020

Vil man ikke have fremdrift i Vinge Nord til gavn for hele kommunen?

 Vil man ikke have dynamik i Vinge Nord?

https://sn.dk/Debat-Lokalavisen-Frederikssund/DEBAT-Vil-man-ikke-have-dynamik-i-Vinge-Nord/artikel/1379772


Når en grund bliver solgt til spotpris må man gå ud fra at denne pris også kunne gælde et andet sted i nærheden. Arealet til Fællesmagasinet i Vinge, (den enorme betonklods til opbevaring af dele af vor kulturarv)  blev solgt for en særdeles gunstig pris, markant under markedsværdien for byggegrunde i Vinge. Nu opføres denne betonklods i et område der i første omgang var udlagt til almindeligt boligbyggeri. Magasinet burde retteligt være placeret i Vinge Nord som netop er reserveret til erhverv.


Vinge Nord ligger brak. Lidt dristigt dette citat fra l.1 Mosebog:  Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet” Det så en entreprenør og gjorde noget ved det, resten er historie. 

Harald Nyborg har åbnet ny butik ved Egedal Rådhus - så der røg den kundemagnet til vor nabokommune. Hvorfor har kommunen ikke ‘luftet’ muligheden for en attraktiv (billig, som Fællesmagasin arealet) grund i Vinge Nord til f.eks. Biltema der ville kunne tiltrække masser af kunder fra hele oplandet og alle vore nabokommuner.

I Kalundborg jubler man. Biltema skal bygge i et område der ligesom Vinge Nord er reserveret til erhverv. Det vil dynamisk smitte af på hele kommunen. 30 nye medarbejdere skal ansættes.

Trist, ja i sandhed meget trist kommunen ikke er mere salgsminded, markedsorienteret, dynamisk  og vågen, for det kan må man tillade sig at konkludere når alt stadig er ‘Tomhed og øde.. mørke’ i Vinge Nord.’ Nu på 15. år, på nær ‘den enlige svale (Topsil), der ikke gør nogen sommer.’ 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails