mandag den 4. oktober 2021

En garanti til evig tid??

 En garanti til evig tid?


https://sn.dk/Debat-Frederikssund/DEBAT-En-garanti-til-evig-tid/artikel/1477239

Pompøse ord vækker interesse, men samtidig en smule mistænksomhed.

“Det vil være en katastrofe af bebygge Kalvøen.” “Der er ingen planer om at bebygge Kalvøen.”

KALVØEN, VORES REKREATIVE HERLIGHED TIL EVIG TID” - Halleluja!

En garanti er udstedt. Holder den?
Lifetime Warranty - The Dent Guys - Hail Damage Repair Professionals
Lokalplaner er ofte blevet udfordret af politikerne der har udstedt dispensationer efter  bygherrers ønsker. Eksemplerne er legio. Det har afstedkommet megen frustration blandt berørte borgere. Hvad kan man stole på? 


I valgkampen 2017 blev en kommuneplan udfordret. I Lorrys valgudsendelse gik bølgerne højt. Venstre, Konservative, Borgernes Liste var for at dele af Kalvøen 'realiseres' til boligbyggeri, angiveligt for at skaffe midler til Idrætsbyen. Begrundelsen. Fodbolden skulle alligevel flyttes til Idrætsbyen. Således blev den gældende kommuneplan udfordret:  fastlægger områdets anvendelse til offentlig tilgængeligt natur- og fritidsområde. Området skal friholdes for anlæg og bebyggelse, der ikke er nødvendig for områdets anvendelse til fritidsformål.”


I 2017 blev det en tabersag. Modstanden var særdeles markant. Den fejl vil man ikke begå i 2021. Derfor disse ‘robuste’ “TIL EVIG TID” garantier. Eller til der kommer et tilbud på byggeri man bare ikke kan sige nej til? En kommuneplan kan sagtens udfordres, ikke sandt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails