fredag den 10. maj 2013

Spanking uden snert!

Svar, indsendt som læserbrev, på Tom Lysgaards (S) udfald mod Venstre i Lokalavisen uge 20.


Spanking uden snert!



I Tom Lysgaards læserbev får Venstre verbale tæsk. Venstre løber fra ansvaret ved en “fejlsslagen borgerlig politik i de sidste 10 år.” “Venstre lod det hele sejle.”  At gå i rette med alle de fejlagtige påstande vil kun trætte læserne, så jeg vil nøjes med at nævne det som selv Lysgaard ikke kan benægte.

S i opposition havde kun en løsning på alle problemer: Større offentligt forbrug, flere penge til diverse ordninger. Flere ‘varme hænder.’ 

Husk de 29 særdeles omkostningstunge velfærdsrettigheder S-SF lancerede.  Følger man hr. Lysgaards argumentation ville det have betydet endnu mere ‘sejlen’ af den offentlige sektor. Her ville der blive tale om et megagigantisk massivt offentligt underskud. Et  underskud der virkelig ville have kvæstet vort land så vi ville være havnet på samme niveau som f.eks. Portugal og Spanien, der har måttet parkere en del af deres handlefrihed for at få del i diverse økonomiske hjælpepakker, og med en enorm arbejdsløshed som følge. 

Desværre er det nødvendigt at minde S om, at den globale økonomiske krise altså ikke begyndte i Danmark, og at den er årsagen til tabet af de mange arbejdspladser. 

Nu kan vi imidlertid klare krisen bedre, fordi vi, trods mange fejlbedømmelser under VK, dog bevarede en vis økonomisk ansvarlighed, og ikke lod os føre med i en S-SF overbudspolitik.

Åbenbart er man selv opmærksom på det for i et regeringsnotat i 2012 nævnes  "Heldigvis har vi bedre råderum end mange andre til at afbøde konsekvenserne af krisen."  

Men tilsyneladende er det et mantra at postulere noget andet i håbet om at forføre vælgerne.
Det er altså lidt sølle og patetisk. 

Ærgerligt at det er nødvendigt at gå i rette med falske påstande når der er så meget lokalt at tage fat på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails