tirsdag den 8. oktober 2013

77 'halvtosser?'


77 stiller op til kommunalvalget til november. Jeg er sikker på, at hver eneste af dem gør det af interesse for Frederikssund, fra en personlig overbevisning om, at de kan præge udviklingen i rigtig retning.


Nej, dette er ikke et selvportræt, selvom ligheden er slående
Der hævdes i læserbrev at nogle stiller op - 'for egen vindings skyld, for at skabe 'kant og egoisme.' Selvfølgelig kræver det en vis portion selvbevidsthed at stille op, knokle for sine synspunkter, ofre penge og tid på 'sagen.' Som kandidat får man at vide “du er tosset du gider.”



Vælgerne kan undersøge, ‘tosseniveauet’ ved at se på, hvad personerne har udrettet siden sidste valg. Som en viis person har sagt: "Du skal ikke lytte til, hvad politikerne siger i valgkampen. Du skal huske på, hvad de har gjort inden da."


Har de kommenteret på den eneste offentlige demokratiske platform borgerne har i Frederikssund - Lokalavisen. Har de haft blogindlæg på avisen? Har de lanceret ideer til forbedringer? Har de deltaget ivrigt i debatter? Personligt forsøgt at hjælpe borgere der har henvendt sig til dem,  eller blot ladet sagen ligge i tillid til 'systemets' afgørelse? Kommer de kun i avisen med holdninger, forklaringer når journalister beder om en kommentar til en verserende sag? Har de egen personlig blog/hjemmeside? Et nyhedsbrev? Kan du sætte navn på dem, hvis du så et billede? Er de blot et sæde i Byrådssalen?  Deres parti - en god hjemmeside? Find selv på flere.


Feltet  er nu skrænket ind til ganske få. Skræmmende få.


Dermed ikke sagt man ikke kan være troværdig, hvis man ikke opfylder nævnte kriterier. 
I mange af livets forhold evalueres man dog på om man skiller sig ud eller blot er en del af flokken. Ved at stille op vælger man at skille sig ud. Bevis det på den gode måde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails