lørdag den 19. oktober 2013

Brændte baller, vabler og god salve

Brændte baller, vabler og god salve 

Indsendt som læserbrev 20.10. til Lokalavisen og som blogindlæg


"Valg tilhører folket. Hvis folket beslutter at stå med ryggen til 'ilden' og får brændt ballerne, så må folket finde sig i at skulle sidde på vablerne." Frit efter Abraham Lincoln.

Dette KV2013 valg tegner spændende. Det er hvert eneste valg sådan set. Dette er dog anderledes. Vores bundsolide borgmester Ole Find Jensen genopstiller ikke. En ny skal til. Det siddende Byråd har knoklet for at skabe godt samarbejde, få rettet op på økonomien. Stor ros til alle. Byrådet har dog været katastrofal dårlig til at gøre opmærksom på deres indsats. Hvor er den presseansvarlige? 
 


Den gode økonomi skal fastholdes. Blot fordi der er ‘penge i kassen’ skal disse ikke bruges på prestigeprojekter. Komikeren Bob Hope sagde. “Pas på pengene, de kan blive noget værd.” Invester dem på tiltag, der giver VÆKST og arbejdspladser på længere sigt.


Flot at Venstre Frederikssund med borgmesterkandidat John Schmidt Andersen i spidsen, den naturlige afløser for Ole Find, går ind for fjernelse af dækningsafgiften for erhvervslivet. Det er et kraftigt signal om satsning på erhvervsvenlighed, hvor Frederikssund ellers ligger lavt. Det kan give flere private arbejdspladser, som giver indtægter, og muliggør en bevarelse af velfærden.


Der er dog masser af andre muligheder. VÆKST-Team.dk har en palet af realistiske forslag der kan sætte gang i Frederikssund. Ved at se på de bedste kommuner i DK, stiller vi spørgsmålet: “Hvorfor gør vi ikke det samme i Frederikssund?”


Der er ingen grund til at bane en ny vej når andre har vist den rette! Lad os komme i arbejdstøjet. Vælg de som ‘brænder’ for det private initiativ i  Frederikssund, som ikke stiller sig med ryggen til mulighederne og får brændte baller, men de som lader ‘varmen’ sprede sig til alle. Det kan kun ske gennem VÆKST i private arbejdspladser.  Det er den bedste brandsalve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails