mandag den 23. august 2021

Åbenhed er Sund Fornuft. Mere af det, venligst

 
Åbenhed er Sund Fornuft. Mere af det, venligst  

https://sn.dk/Debat-Frederikssund/DEBAT-AAbenhed-er-Sund-Fornuft-Mere-af-det-venligst/artikel/1464784

‘Spil med åbne kort,’ eliminerer mistanker om fordækt spil. Vore lokalpolitikere er ordentlige mennesker der arbejder for borgernes interesser, men åbenbart er der informationer borgerne ikke kan tåle?

Fjordlandslisten har påpeget udfordringen med øget hashhandel ved sportsklubber, og hvor unge samles. For at hjælpe lidt rodløse unge, give dem sunde interesser, gode fællesskaber udførte Ungdomsskolen og Ungdomsklubberne et fantastisk arbejde. Kommunen har indskrænket, flyttet, fjernet mange af de aktivitetsmuligheder. Tomrummet har kriminelle udnyttet, skaffer sig profit ved. Det bliver i længden økonomisk ekstrem dyrt  - og ikke mindst menneskeligt. 


En alvorlig sag  fjernes ikke ved at sige, “der har været talt om problematikken, man er i færd med tiltag.” Hvad går de ud på? Det oplyses ikke når der spørges svares;  “når der er tale om kriminelle af den karakter så kan det være en god ide at holde kortene tæt til kroppen.” Jovist, men...

De fleste kan regne ud hvad der kan gøres ved problemet med salg af hash, hvor unge mødes? Rulle besparelserne, nedskæringerne tilbage på ungeområdet. Måske flere tilbud. Er det med i drøftelserne? Eller er det kun ønske om mere politi?

Hvilke geniale Columbusæg har man ‘lagt,’ at almindelige borgere ikke kan begribe visdommen i dem?  Som i den gamle sang fremført at Bodil Udsen: “Hvad i Helvede går de rundt og gør i banken efter tre? Der sker måske en masse som ikke burde ske, jamen klunser de om kassen eller danser de lancier.....?”

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails