torsdag den 15. oktober 2009

Først ordentlig lokaltrafik!

Kommentar til: http://frederikssund.lokalavisen.dk/article/20091015/VALG/710159906/1025

Umiddelbart burde det være mere oplagt at sørge for en bedre lokaltrafik i vor store kommune, end S forslaget om at skabe et særligt Frederikssund S-togslinje.

Løsningen som foreslås af S er vel ganske udmærket, og helt omkostningfrit for Kommunen og derfor så dejlig uforpligtende, men godt lyder det jo.

At udarbejde en effektiv plan for lokaltrafikken helt ud i yderområderne kræver mod, og for at skubbe dynamik i planerne skal man involvere private foretagender som kan udarbejde et forretningsgrundlag som de kan finde attraktivt.

En form for 'ringbane' med mindre enheder og opsamlingsstationer, hvor de passagerer der benytter en sådan mulighed kan sættes af for videre bustransport til S-stationen og derpå videre til deres bestemmelsessted i København ville kunne være en mulighed.

Jeg kan henvise til anden artikel om busdriften, hvor jeg omtaler en succeshistorie fra USA, hvor det er lykkedes at skabe et enestående offentligt transportsystem med private investorer og private aktører som medvirkende. http://frederikssund.lokalavisen.dk/article/20091011/LAESERBREVE/710119948/1113

Jeg ved Tom Lysgaard S er åben for alle gode ideer og vi burde kunne samarbejde om dette væsentlige emne til gavn for alle kommunens borgere helt ud i yderkanterne.

Iøvrigt held og lykke med forslaget, for ethvert initiativ der kan sætte positiv fokus på Frederikssund er altafgørende for at vi kan fortsætte en god udvikling.

Jørgen Olsen, byrådskandidat for Venstre http://j-olsen-paavalg.blogspot.com/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails