torsdag den 29. oktober 2009

Nærdemokratiets store manifestation

Sejr for lokaldemokratiet

Tak for artiklen i lokalavisen om Frederikssunds udsmykning med masser af valgplakater. Nogle synes det er noget svineri med alle de plakater, og at de ingen effekt har. Mon ikke også der vil komme nogle pip om miljøsvineri?

Det er tværtimod en fantastisk flot udsmykning af byen, som jo bliver pillet ned igen om små tre uger, og samtidig et udtryk for et engagement og en ildhu der forhåbentlig vil komme til udtryk i en effektiv ledelse af vor kommune og økonomi. Ikke mindst Venstre har markeret sig med masser af plakater, hvilket også kun er naturligt med den sunde økonomiske politik vi vil stå for i et byråd med blåt flertal.

Hilsener og venlige ord fra andre plakatopsættere giver forhåbninger om at muligheden for et godt samarbejde til gavn for borgerne er tilstede.

Dette er en sejr for lokaldemokratiet.



Billeder fra min tur med plakater som også 'pryder' landdistriktet

Nu kan man blot håbe at vælgeren vil vise samme interesse og møde talstærkt op ved stemmeurnerne. For husk:

"Det kan godt være du ikke interesserer dig for politik, men du kan være sikker på, at politik interesserer sig for dig"

http://frederikssund.lokalavisen.dk/article/20091028/ARTIKLER/710289817/1025&FromPost=1&#comments


Man kan have mange meninger om udsmykning, og nogen vil vel kalde mine valgplakater for hærværk! Jeg vil kalde dem ' installationskunst.' Og husk de bliver taget ned igen, og går til genbrug!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails