mandag den 18. november 2013

Sund økonomi giver synlighed.

Læserbrev på Lokalavisen på nettet 16.11.13


Enhedslisten hævder (i læserbrev her i Lokalavisen) Venstre er blevet købt af ‘økonomiske bagmænd,' fordi vi igen i denne valgkamp er så synlige i mediebilledet, hvorimod stakkels Enhedslisten har svært ved at slå igennem med de få midler de har til rådighed. 

Tak for den venlige gøren opmærksom på at Venstre kan noget med økonomi. Enhedslisten fastslår på smukkeste vis at Venstre forstår at planlægge i god tid og får det bedste ud af kassebeholdningen.

Denne indstilling kan så meget passende overføres på den kommunale økonomi, til gavn for alle borgere. 

Til beroligelse. Venstre i Frederikssund har rigtig mange medlemmer - tæt på 500. Siden sidste valg er der hvert år blevet lagt midler til side til den kommende valgkamp, den ved vi jo kommer hvert fjerde år. Det giver altså nogle midler- regn selv efter 500 x 4.

Venstre er særdeles aktive på medlemsplejen, det er derfor vi er så mange. Se blot på, hvem der har været aktive på hjemmesidefronten i mange, mange år i Frederikssund. Det er kun Venstre. De andre partier har sovet trygt og har svært ved at vågne.Vi arrangerer lotterier, hvor der doneres gaver fra medlemmerne Det giver et overskud. Vore julemøder og havemøder giver et lille overskud. Mange bække små gør en stor Å. 

Kort sagt vi skaffer de midler vi skal bruge.Venstres mange medlemmer er også ‘fysisk' aktive ved at være med til at klæbe plakater, sætte op, dele brochurer ud. Her spares også penge.

Som alle ved kan man opnå rabat ved en dygtig forhandling, i god tid. Det er også lykkedes for Venstre, igen i denne valgkamp. Det er altså svært at få rabat når alle gerne vil til, og efterspørgslen stor. Sådan virker markedet!

Enhedslisten spørger om du vil stemme på et parti eller dets økonomiske bagmænd? De økonomiske bagmænd er vore medlemmer. Jeg kan kun opfordre til at stemme på et parti der i den grad forvalter økonomien på fornemmeste vis, frem for et parti der vågner til år 2013 og opdager ingen har lavet kaffe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails