søndag den 1. november 2009

Farven på plakaterne!

I anledning af Helle Thorning besøgte Frederikssund 01.11., og en debat om partistøtte.

Først en hilsen til alle socialdemokrater med håbet om, at I havde en god eftermiddag med Helle Thorning! Vi måtte 'nøjes' med Bertel Haarder i Skibby i fredags.

Jeg tror heller ikke LO har støttet S i Frederikssund. Hvis man ser på farven på valgplakater i København har de en gyselig dybrød Stalinfarve og udstråler en dysterhed der virker skræmmende. De benyttede slogans ligeledes. F.eks. Vibeke Storm Rasmussen der sammenfatter Socialdemokratiets tilstand i et enkelt slogan “Nogen skal slå i bordet“. Hvis der ikke stod Socialdemokraterne på plakaten skulle man tro det var et slogan for et afmægtigt protestparti, som trods alt kan slå i bordet - så har man da gjort, hvad man kunne. Jo, LO har sat sit præg på den Københavnske valgkamp.

Se her i Frederikssund fører S en mere sober valgkamp. Plakaterne er mere afdæmpede i den røde farve, slogans mere rimelige. Når man møder S-kandidaterne udstråler de en venlighed og imødekommenhed overfor 'modstandere,' som er vigtig for at gennemføre en økonomisk politik der vil gavne den enkelte borger.

Venstres valgbudget lokalt er beskedent og indkommet som Jørgen Bech gør opmærksom på ved sparsommelighed og gennem medlemmernes kontingenter og bidrag. Det har vi en forpligtelse til at forvalte mest effektivt, ligesom vi har den samme forpligtelse overfor borgernes betroede skattepenge som lokalpolitikere. Venstre har fået valuta for pengene i vores valgkamp ved at vise dygtigt købmandsskab, sørge for at benytte det frie marked og finde frem til de bedste tilbud og forhandle os frem til rimelige priser på vort valgmateriale som ikke er prangende, men snarere informativt. Udover det har mange frivillige stillet sig til rådighed fordi lokalsamfundets interesser ligger dem på sinde.

Så henviser du Preben til bannerreklamen som dukker op her på netavisen. Igen dygtigt købmandskab og en vurdering af, hvor får vi mest for pengene og et forsøg på at være med i alle medier. Personligt har jeg min egen lille reklame her på siden, som jeg selv betaler og håber vil kunne give positivt resultat.

Se det er Venstre politik. Ansvarlighed overfor betroede midler. Denne ansvarlighed vil blive overført på byrådsarbejdet med samme omhu og påpasselighed for skatteborgerens penge. For husk - pengene ligger bedst i borgerens egen lomme. Det kan vist ikke være 'fy fa'en.'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails