torsdag den 5. november 2009

Mørkemænd og optimister!

Kære Tom!


Jo, Fællesskabs-Paradiset er på vej med Socialdemokraterne. Iøvrigt dejlig positiv tilgang til Frederikssund du lægger for dagen. Jo, det er en helt fantastisk kommune vi bor i.

Nogle få kommentarer fra en 'klynker og mørkemand.'

Motorvejen til Frederikssund er socialdemokratisk? Fjordforbindelsen er socialdemokratisk? I tager jo også æren for den igangværende genoprettelse af Skenkelsø!

Overskuddet i kommunekasser er socialdemokratisk? Hvad så med de 5% i optagne lån? Det er ikke just småpenge i det store budget!Det må så også være socialdemokratisk? De næste år er 5% i lånoptagelse vist ikke nok med alle de socialdemokratiske løfter der gives.

Den offensive indsats for kulturhuse. Hvor er den henne? Man har sovet grundigt i timen med kunsthøjskolen. Nyt hovedbibliotek i Frederikssund., Hvor og hvor meget? Hvorfor ikke også lige snuppe et nyt Rådhus, når der alligevel skal optages nye lån? Med et nyt Rådhus var der en mulighed for at få en forenklet og bedre administrativ enhed?

"Det er svært at være opposition, når man selv er blevet inddraget i alle beslutningerne, og selv er med til at trække læsset for Frederikssund i et fælles projekt." Siger du!

Ville du hellere have haft at oppositionen skulle have været på tværs overfor alt, fremfor at arbejde loyalt for Frederikssund interesser? Se så kunne du med rette have kaldt den 'mørkemænd og klynkere.'

Hos Venstre er vi fødte optimister. Og husk, at selv den fødte optimist græder straks efter fødslen! Det er dejligt livsbekræftende.

Hilsen Jørgen Olsen V-kandidat

Kommentar til blogindlæg
http://blogs.lokalavisen.dk/frederikssund-tomlysgaard/2009/11/04/klynkere-og-mørkemænd/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails