tirsdag den 15. september 2009

Hvem har ikke troet på Frederikssund Hospital


"Jeg tror på muligheden for at få Frederikssund Hospital til at fungere," siger Vibeke Storm Rasmussen.

Nogle ransagende spørgsmål:

Hvornår har det ikke fungeret? Hvis det ikke har fungeret skyldes det så personalet? Hvorfor har man nærmest bevidst 'udsultet' mulighederne for at drive det mest moderne og bedst beliggende, med fine P-forhold og med store udbygningsmuligheder, hospital i Nordsjælland? Har man haft en 'skjult' bevidst politisk dagsorden der har skullet prioritere andre hospitaler i Hovedstadsområdet? Hvorfor satse på et håbløst umoderne Hillerød Hospital der befinder sig midt i et villakvarter, hvor alle der har været der ved hvor kaotisk forholdene er?

For os skatteborgere er ræsonnementerne bag nedprioriteringen af Frederikssund Hospital mere indviklet end raketteknologi!

Efter almindelig snusfornuftig borgerlig husholdningsøkonomi, burde selv socialdemokrater, der jo altid har flere skattepenge som løsning på alle problemer, kunne begribe fornuften i at satse på Frederikssund Hospital og ikke 'spilde' millionvis af kroner på en midlertidig lappeløsning andre steder. Tilmed kan Frederikssund se frem til en stor tilstrømning af nye borgere gennem udviklingen i Ny By. Vi har behov for at bevare og udbygge Frederikssund Hospital som en tiltrækningsmagnet for Frederikssund.

Hvis man ikke kan se det fornuftige i det, fordi man af rent politiske grunde er blændet af egen magtfuldkommenhed, så er løsningen at lade private komme ind over med gode ideer. Lad hospitalet blive en magnet for alternative behandlinger i det mest moderne tilsnit. Behandlinger som patienter betaler i dyre domme for at få i udlandet med en efterfølgende sej kamp for kompensation. Hvis vi ikke bliver hørt, da må vi forsøge at frigøre os fra denne omklamring af idioti.

Vi kan bevise vor iderigdom ved at benytte dele af Hospitalet som et supereffektivt Lægehus, med åbent i aftentimerne og i weekenden, med rådgivning og akutbehandling, med røntgenafdeling osv. Se det ville være sund husholdningsøkonomi, og være et tydeligt bevis på at borgeren er i centrum og ikke systemet. Det vil give sunde 'familier' og være med til at bevise, at vi gennem utraditionel iderigdom kan selv, og tilmed høste økonomisk fordel af det.

Dette ville være ægte borgerlig ansvarlighed overfor betroede skattemidler. Giv det dog en chance, alt andet er uforståeligt og ikke mindst uvederhæftigt.

Jørgen Olsen, byrådskandidat Venstre:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails